Οι κανόνες της Ακαδημίας Άθλος

Οι κανόνες της σχολής

 • Στον δρόμο χρησιμοποιούμε την πολεμική τέχνη ως αυτοάμυνα

  Η πολεμική τέχνη είναι τρόπος ζωής και έχοντας αυτό στο μυαλό μας πρέπει να μάθουμε να την χρησιμοποιούμε μόνο σε περίπτωση που κινδυνεύουμε και δεν μπορούμε να αποφύγουμε την επαφή.

 • Αναφερόμαστε στον εκπαιδευτή μας ως <<δάσκαλε>>

  Κάθε εκπαιδευτής έχει υπό την εποπτεία του το σύνολο των μαθητών του και από σεβασμό αναφερόμαστε σε εκείνον ως <<δάσκαλε>>.

 • Δεν αργούμε στο μάθημα

  Το μάθημα έχει συγκεκριμένη ώρα έναρξης η οποία πρέπει να τηρείται. Είναι θέμα πειθαρχίας αλλά και σεβασμού προς τον εαυτό μας πρώτα και μετά τους συναθλητές μας, καθότι σε περίπτωση καθυστέρησης ενδέχεται να τραυματιστείτε λόγω ελλειπούς χρόνου ζεστάματος ή σε αντίθετη περίπτωση να καθυστερήσετε τους συναθλητές σας που έχουν ήδη ολοκληρώσει την προετοιμασία. Σε κάθε περίπτωση αν για κάποιο σημαντικό λόγο έχετε καθυστερήσει, ρωτάτε τον δάσκαλο σας αν μπορείτε να ξεκινήσετε το μάθημα.

 • Σεβόμαστε την σχολή και τους συναθλητές μας

  Δεν μιλάμε ποτέ με άσχημο τρόπο και δεν κρίνουμε τις προσπάθειες των υπολοίπων. Ο καθένας εργάζεται για την δική του βελτίωση και καλό είναι αν θέλει και μπορεί να βοηθάει για την βελτίωση και των συναθλητών του. Επίσης σεβόμαστε τον χώρο που προπονούμαστε, δεν πετάμε σκουπίδια και προσέχουμε οι χώροι να είναι στην ίδια κατάσταση όπως τον παραλάβατε στην αρχή.

 • Αυτοπεποίθηση & αυτοάμυνα

  Γνωρίζοντας τρόπους να προστατεύσετε τον εαυτό σας, χτίζετε την αυτοπεποίθηση σας και μαθαίνετε τις απαραίτητες τεχνικές αυτοάμυνας που ενδέχεται κάποια στιγμή να χρειαστείτε.

 • Την ώρα της προπόνησης δεν μιλάμε μεταξύ μας

  Αποφεύγετε τις συζητήσεις εν ώρα μαθήματος διότι αποσπάται η προσοχή σας και η προσοχή των υπολοίπων.

 • Προπονείστε μόνο με την στολή της σχολής

  Η στολή της σχολής δείχνει ένα πειθαρχημένο και ομοιογενές σύνολο, αρκεί να την φοράνε όλοι.

 • Προσέχετε την προσωπική σας υγιεινή

  Πριν προσέλθετε στο μάθημα παρακαλούμε να έχετε προσέξει την προσωπική υγιεινή και την στολή σας, ώστε να είναι καθαρά.

Νέος εδώ;

Ρίξε μια ματιά στα προγράμματα μας και έλα να γνωριστούμε.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ