Πλεονεκτήματα του muay thai

Τα πλεονεκτήματα των πολεμικών τεχνών

 • Αύξηση της καρδιοαγγειακής λειτουργίας

  Με το να είναι ταυτόχρονα αεροβικό και αναεροβικό, το muay Thai αυξάνει την πίεση στα πνευμόνια και την καρδιά. Με την συνεχή προπόνηση το σώμα προσαρμόζεται στις απαιτήσεις του αθλήματος και η βελτίωση του καρδιαγγειακού σας συστήματος είναι μια από τις απολαβές του.

 • Ενδυνάμωση ποδιών

  Η κίνηση των ποδιών και τα λακτίσματα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στο muay Thai. Με την εξάσκηση των ποδιών ενδυναμώνει όλο το κάτω μέρος του σώματος και κάθε μυς σας θα επωφεληθεί από την πληθώρα τεχνικών κλωτσιάς και κίνησης που το άθλημα προσφέρει.

 • Ενδυνάμωση κορμού

  Η περιστροφική φύση του muay Thai δυναμώνει πραγματικά τον κορμό. Τα χτυπήματα στο σώμα και αυτά βοηθούν κάπως. Η επίθεση, η αμυντική κίνηση και στάση και το clinch (πιασίματα) βοηθούν πολύ στην εξάσκηση του κορμού σας.

 • Αυξημένη κίνηση γοφών

  Δεν είναι κάτι που γίνεται αμέσως, όμως η εξάσκηση των γοφών θα σας βοηθήσει να αποφύγετε προβλήματα υγείας, που σχετίζονται με την περιοχή, σε μεγαλύτερη ηλικία.

 • Αυτοπεποίθηση & αυτοάμυνα

  Γνωρίζοντας τρόπους να προστατεύσετε τον εαυτό σας, χτίζετε την αυτοπεποίθηση σας και μαθαίνετε τις απαραίτητες τεχνικές αυτοάμυνας που ενδέχεται κάποια στιγμή να χρειαστείτε.

 • Ιδιαίτερα σημαντικό και για γυναίκες

  Επειδή τα κορίτσια, σε αντίθεση με τα αγόρια, δεν ενθαρρύνονται (συνήθως) να ανταγωνίζονται όταν είναι μικρά, με αποτέλεσμα να χάνουν ένα κομμάτι της μαχητικότητας τους. Το muay Thai παρέχει τα εργαλεία να ακονίσουν αυτή την μαχητικότητα τους, να μάθουν τρόπους να αμύνονται και να έχουν θάρρος, βασικές αρχές που θα χρησιμοποιήσουν σε όλη τους την ζωή!

 • Σεβασμός & πειθαρχία

  Μέσα από την προπόνηση με τους συναθλητές σας μαθαίνετε να σέβεστε τον εαυτό σας, τον δάσκαλο σας, τους συναθλητές σας και αυξάνετε την πειθαρχία του πνεύματος και του σώματος σας.

 • Αποβολή άγχους

  Μέσα από την άθληση και την δυνατή προπόνηση θα βοηθήσετε τον εαυτό σας να αποβάλλει το καθημερινό άγχος της σύγχρονης ζωής, αποκομίζοντας όλα τα οφέλη μιας πολεμικής τέχνης.

Νέος εδώ;

Ρίξε μια ματιά στα προγράμματα μας και έλα να γνωριστούμε.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ